Ontdek de gins van Brugge

0477 17 85 42

Gin of Bruges

Clochard de Luxe lanceert niet zomaar een gin, maar brengt meteen twee ginsoorten op de markt. We hebben ze allebei gebotteld in eenzelfde siervolle fles met een mooi en stijlvol etiket. Dit maakt onze gins niet alleen een genot om te drinken, maar ook een ideaal geschenk. Beide gins zijn geschikt voor een degustatiemoment samen met vrienden en familie, waarbij u de diverse smaken samen kunt bespreken. Bent u een liefhebber van cocktails? Geef uw cocktails dan een lokale hint door de Gin of Bruges te gebruiken.

Een Brugse toets in elke Gin of Bruges

Onze eerste gin draagt de naam The Lake of Love. De naam van deze gin is een knipoog naar het romantische Minnewater in de Brugse binnenstad. Deze gin heeft een aangenaam parfum van rozenblaadjes en draagt ook een opvallend frisse vanilletoets. Een echte gin om ‘s avonds op een terrasje in Brugge te degusteren. Ideaal voor wanneer jullie in elkaars ogen verdrinken! 

Onze tweede gin verwijst dan weer naar een typisch Brugs fenomeen: The Swans of Bruges. Dit is een echte zomergin. De smaak is mediterraan kruidig en heeft een toets van citrusvruchten. Van deze gin is er ook een winterversie met de welluidende naam The Holy Blood. Zomer of winter, de gin van Clochard de Luxe smaakt altijd!

  • The Lake of Love met een parfum van rozenblaadjes en een hint van vanille
  • The Swans of Bruges met een mediterraan en kruidige smaak en een zachte toets
    van citrus
  • The Holy Blood, de winterversie van Clochard de Luxe

Contacteer ons

Bestel nu uw Gin of Bruges en laat u verrassen door hun unieke smaken!

Onze GINS